کد خبر:۴۹۴۱۸۶
مسئول ناحیه بسیج دانشجویی فارس خبر داد

اعزام ۵۰۰۰ دانشجوی استان فارس به  اردوی «از دانشگاه تا دانشگاه»

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی فارس گفت: بیش از ۵۰۰۰ دانشجو از استان فارس به اردوی راهیان‌نور در قالب کاروان «از دانشگاه تا دانشگاه» اعزام می‌شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از شیراز، اسماعیل قزل سفلی ظهر امروز در جلسه هماهنگی کاروان های دانشجویی راهیان نور گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده در سطح  استان فارس بیش از ۵۰۰۰ دانشجو در قالب کاروان های راهیان نور با عنوان «از دانشگاه تا دانشگاه» به مناطق عملیاتی و جنگی جنوب کشور در هشت سال دفاع مقدس اعزام می شوند.


وی با بیان اینکه دانشجویان اعزامی به اردوی راهیان نور از یادمان های هشت سال دفاع مقدس بازدید می کنند، افزود: طلاییه، دهلاویه، اروندکنار، هویزه، فکه، خرمشهر، شلمچه، فتح المبین، تنگه چزابه و سایر یادمان های راهیان نور از جمله مکان هایی است که دانشجویان از آن ها بازدید می کنند.


مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس با بیان اینکه ستادهای راهیان نور دانشجویی به صورت دانشگاهی در دانشگاه های این استان تشکیل شده است، گفت: راهیان‌نور فرصتی برای خودسازی نسل سوم و چهارم انقلاب اسلامی است.


قزل سفلی تصریح کرد: راهیان‌نور فرصتی مناسب برای تبیین ارزش‌های انقلاب اسلامی است که بستر فرهنگی با نگاه انقلابی را تأمین می‌کند.


وی با تاکید بر وظیفه سنگین همه افراد در راستای آشنا کردن نوجوانان و جوانان با سیره شهدا و فرهنگ دفاع مقدس گفت: دفاع مقدس باید نسل به نسل منتقل شود و یکی از بسترهای آن راهیان‌نور است.


مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس با اشاره به ایام فاطمیه و تسلیت این ایام بیان داشت: رزمندگان ما در دفاع مقدس با تاسی از حضرت فاطمه زهرا(س) توانستند حماسه هایی خلق کنند که در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار شد.


قزل سفلی ادامه داد: امروز هم لازم است که دانشجویان با تاسی به ائمه اطهار(ع) در سنگر علم و دانش و عرصه های جهاد علمی و فرهنگی در راستای سربلندی ایران تمام همت خود را به کار گیرند و با الگو قرار دادن سیره عملی شهدای عزیز پرافتخار خود در دفاع مقدس با ژرف نگری بدان نگاه کنند و در راستای ترویج و تبلیغ این اسوه های ایثار و فداکاری در دانشگاه های خود گام بردارند.


لازم به ذکر است، اردوهای راهیان نور دانشجویی فارس همه ساله با شعار «از دانشگاه تا دانشگاه» برگزار می شود که از ۱۳ بهمن ۹۴ با اعزام ۴۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه شیراز آغاز شده است و تا کنون ۱۰۵۰ نفر به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شده اند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار